Kaapelit ja kaapelivarusteet

PUR Mining X’trem-rumpukaapeli

Markkinoiden ylivoimainen PUR Mining X’trem-rumpukaapeli vaativiin olosuhteisiin suoraan Suomen varastosta.
Unohtamatta X’trem Grip- vedonpoistajaa, jonka elinkaari pesee perinteiset vetosukat 6-0.

Markkinoilla on isojen poikien ja tyttöjen teollisuus ja sitä sanotaan kivi- ja kaivosteollisuudeksi. PUR Mining X’trem-rumpukaapeli on meidän lippulaivamme kaapeliasioihin eikä mikään rimpula. Kaapeli, joka kestää turpaan vetoa, puukotuksia kiviltä, on halogeenivapaa, paloa kestävä ja tuplaeristetty anti-twist-rakenteinen kunnon kaapeli. Sitä löytyy suoraan Suomen varastostamme eikä mistään huitsin tuutista ja eri koot eivät lopu kesken. Ja kun kerran PUR Mining X’trem-rumpukaapelia tai muuta kunnon jöötiä käytät niin älä unohda X’trem Grip- vedonpoistajaa. Tätä kerran kokeiltuasi, et enää palaa takaisin hammaslanka-vetosukkiin.

PUR Mining X'trem

Voimaliittimet


Voimaliittimet - Isojen poikien ja tyttöjen lelut.
Pääasiassa 10A:sta aina 1000A:in asti. Useampi ratkaisu monivaiheisena tai yksivaiheisena. TSP:llä on tarjota kaksi tuotesalkkua näihin tuotteisiin:

Marechal: Rapea ranskalainen liitin moniin sovelluksiin. Teknisenä etuna alle 250A:ssa mahdollisuus kytkeä pois/päälle jännitteellisenä. Teknologinen innovatiivisuus mahdollistaa tämän käyttömukavuuden jopa ATEX-tilassa. Signaaliliittimenä on tarjolla ratkaisua 5-napaisesta aina 37-napaan ja virtaliittimenä 10A:sta kolmivaiheisena 500-600A:in asti ja yksivaiheisena jopa 1000A:in asti. Todella laadukas tuote ja suositellaan käytettäväksi mitä erilaisimmissa sovelluksissa: kaivos- ja kiviaines, moottori- ja taajuusmuuttaja, satamat, laivat, elintarvike- ja prosessiteollisuus jne.

Cavotec: Italian ihme liittimien maailmassa. Super-suosittu varsinkin kaivos- ja kiviainesteollisuudessa. TSP varastoi PC4- ja PC5-liittimiä ja kaikkia varaosatuotteita omassa varastossaan. Löytyy pistotulppaa ja pistorasiaa kahvallisena ns. push and pull. Pronssinen runko tekee runkomateriaalista raakoihin olosuhteisiin kestävän ratkaisun. Halpoihin kopioihin ei kannata tyytyä.

Voimaliittimet

 

Lämmönkestävät kaapelit ja johtimet

Saunanlämpöisiin - eli alle 180°C - olosuhteisiin meiltä löytyy erilaisia silikonikaapeleita, osa omasta hyllystä. Häiriösuojattuna, teräspunosvaipalla, lasikuituvaipalla, pelkkiä johtimia ja myös keskijännitteelle soveltuvia kaapeleita.

Lämmönkestävät kaapelit


Energiansiirtoketjut ja ketjukaapelit

Meiltä laadukkaat energiansiirtoketjut teollisuuden vaativiin sovelluksiin. Laaja valikoima sekä muovi- että teräsketjuja. Energiansiirtoketjuihin ja muihin liikkuviin asennuksiin luoduissa taipuisissa PUR- ja PVC-vaippaisissa ketjukaapeleissa yhdistyvät laajat käyttölämpötila-alueet, erinomainen öljynkesto ja laajat hyväksynnät. Nämä robottikaapeleinakin tunnetut kaapelit ovat suoraan saatavilla TSP:n varastosta myös häiriösuojattuina.

Ohjaus- ja ketjukaapelit

Holkkitiivisteet ja tarvikkeet

Löydät kauttamme myös holkkitiivisteet, hengittävät venttiilit, liittimet, suojaputket sekä muut kaapelitarvikkeet. Kaikissa tuoteperheissä on laaja valikoima materiaaleja sekä useita eri ominaisuuksia kuten esim. halogeenivapaus, laaja lämpötila-alue (-40°C .. +150°C) sekä useamman kaapelin läpivienti. Holkkitiivisteet pystymme toimittamaan UL/CSA -hyväksyttyinä ja ATEX -luokituksella.

Holkkitiivisteet

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kaapelit, holkkitiivisteet sekä tarvikkeet

 

Eemeli Rasi
eemeli.rasi@tsp.fi
puh. 044 989 2087

Antti Ravantti
antti.ravantti@tsp.fi
puh. 050 401 5956

Peetu Saarinen
peetu.saarinen@tsp.fi
puh. 044 756 5280

 

Ali Berrebbah
Voimaliittimet ja kaapelit

ali.berrebbah@tsp.fi

puh.040 742 3432

Niko Nieminen
Liikkuva virransyöttö ja kaapelit
niko.nieminen@tsp.fi
puh.0400 764 060