Kesäinen WIRECO

On taas se aika vuodesta, kun kesäloma on enemmän ja vähemmän kaikkien mielessä. Itsekin olen siinä mielessä onnellinen, että aion yrittää pitää ”selkeän” kesäloman ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2010. Toki tässä välissäkin olen pitänyt kesäisin ns. pidennettyjä viikonloppuvapaita ja jokusen lomapäivänkin, mutta nyt haasteet tässä lomailussa ovat paljon kunniahimoisemmat. Olenkin koonnut tähän listaan tämän lomalaisen irtiotto-paketin. Saa käyttää, mutta ei ole pakollista:

– ei kannettavaa eikä dataroamingia (ehkä joskus…)
– koska puheluiden määrä on muutenkin vähentynyt viime vuosina, niin niihin harvalukuisiin soittoihin kyllä vastataan ja kerrotaan, että olen lomalla ja mahtava toimistomme auttaa teitä tämän huilini ajan
– aamuisin aion liikkua
– päivisin aion olla ja ihmetellä
– iltaisin aion nauttia
– öisin aion nukkua

Kunniahimoisia tavoitteita. Katsotaan, että mikä suunnitelmani aihioista onnistuu ja mikä ei. Omasta ja yrityksemme puolesta kaikille oikein paljon hyvää kesää ja lomaa niille, joilla sitä on jo ollut, on paraikaa tai tulee olemaan. Meillä toimistolla kuitenkin ovet ovat auki ihan normaalisti ja tekeminen pysyy edelleen aktiivisena. Ainoastaan sillä erotuksella, että allekirjoittanut on vuorostaan vähän aikaan poissa maisemista.

Bon été et joyeux temps! 

Cordialement, AliBee