TSP:n ja WIRECO:n yhteissävel

TSP:n ja WIRECO:n yhteissävel

Tuotepäällikkö Antti Ravantti ja kaapeliliiketoiminnan myyntijohtaja Ali Berrebbah yhteistuumin miettivät kahden yrityksen liiketoimintojen sulautumisen etuja asiakkaan perspektiivistä.

Yhteiseloa on eletty helmikuusta 2020 lähtien ja kentältä on tullut hyvää kaikua näiden kahden yrityksen sulautumisesta. Molemmat miehet, koko TSP ja ”vanha-WIRECO” ovat innoissaan kaikesta siitä mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja onkin jo tuonut tässä lyhyessä yhdessäolon aikana. Antti ja Ali toteavatkin yhteistuumin, että nyt on enemmän mahdollisuuksia ja se pitää asiakkaidenkin päästä kokemaan.

 

Antti toteaa:

Nyt on TSP:llä lisää työkaluja eli käytössämme on Suomen laajimman kaapelitoimittajaverkoston hyöty kaikille TSP:n vanhoille asiakkaille, joille ei kenties aikaisemmin ole pystytty tarjoamaan niin hyvin tai kattavasti ratkaisua kaapeli-, johdin- ja liikkuvan virransyötön tai voimaliitintuotteissa. WIRECO:n mukaantulo,asiantuntijuus ja malli toimia pro-aktiivisesti mahdollistavat asiakkaillemme paremmin erilaisten kokonaisvaltaisten projektimyyntien toteuttamisen ja dynaamisen tekemisen tässä hyvin hektisessä tuoteryhmässä.Antti Ravantti
Tuotepäällikkö
Kaapelit ja holkkitiivisteet
antti.ravantti@tsp.fi
puh. 050 401 5956

Ota yhteyttä Anttiin

Ali komppaa:

Jatkossa WIRECO:n vanhat asiakkaat saavat TSP:n laajan tuoterepertuaarin käyttöönsä ja keskitetymmän logistiikkaratkaisun arkeensa. Aiemmin ei pienellä yrityksellä ollut niin laajaa mahdollisuutta tarjota kokonaisvaltaista tuoteportfoliota. Asiakaskohtainen palvelu- ja ratkaisumyynti on nyt ja tulevaisuudessa se juttu mitä tarjoamme. TSP:n pitkä historia ja tunnettavuus markkinoilla tuovat lisää uskottavuutta jokapäiväiseen tekemiseen niin kuin Addtech-emoyrityksen turva, joka mahdollistaa paremmat investoinnit mm. varastointiin, uusiin tuoteratkaisuihin ja pitkäkestoisiin asiakassuhteisiin.


Ali Berrebbah
Myyntijohtaja, Export
Kaapelit, kaapelivarusteet ja voimaliittimet
- kaivos- ja kiviainesteollisuus
ali.berrebbah@tsp.fi
puh.040 742 3432

Ota yhtettyä Aliin

 


Eemeli Rasi
Tuotepäällikkö
Kaapelit
eemeli.rasi@tsp.fi
puh. 044 989 2087

Ota yhteyttä Eemeliin


Peetu Saarinen
Tekninen myyjä
Kaapelit ja kaapelivarusteet
peetu.saarinen@tsp.fi
puh. 044 756 5280

Ota yhteyttä Peetuun

 


Niko Nieminen
Johtaja
Liikkuva virransyöttö
niko.nieminen@tsp.fi
puh.0400 764 060

Ota yhteyttä


Kari Päiviö
Ostot ja asiakaspalvelu
Kaapelit ja kaapelivarusteet
kari.paivio@tsp.fi
puh. 044 760 4492

Ota yhteyttä


Maarit Lylyharju
Asiakaspalvelu
Kaapelit ja kaapelivarusteet
maarit.lylyharju@tsp.fi
puh. 044 024 4266

Ota yhteyttä

 


Vieraile sivuillamme ja tutustu valikoimaamme

TSP & WIRECO