Uusi tuoteryhmä, valinta ja päätös

Voimapistoliitin 250A

Voimapistoliitin 250A

WIRECO on päättänyt laajentaa tuoteportfoliotansa, Marechal Electric Groupin teollisuusliittimiin. Tuote on rapea ranskalainen, premium-tason tuote. Kun ensimmäisen kerran tuotteita näki, hypisteli ja teknisiä etuja oppi ymmärtämään, niin voi veljet oli päällimmäinen tunne. Upea fiilis myyntimiehelle, kun ei tarvitse vakuuttaa hiekkaa Saharaan tai lunta eskimoille myydessään, että kyllä on hyvä tuote (vaikka en enää huomenna vastaisikaan puhelimeen). 

Marechelin (suomeksi: ”Märechääääl”) etuja ovat seuraavat nyanssit:

  • Suojausluokka jopa IP66/IP67
  • Alle 250 A:n pistokkeet voi irroittaa täydessä kuormassa ilman erillistä katkaisijaa
  • Ainutlaatuinen, butt-connection, uros-naaras- kosketuspinta. Näin pinnien kulumisten ja väljistymisten aiheuttamat valokaari-ilmiöt vähenevät.
  • Kosketuspintojen elinikä on myös pidempi kuin perinteisillä pinneillä.
  • Myös ATEX- puolella alle 250 A pistokkeet voi irroittaa täydessä kuormassa ilman erillistä katkaisijaa
  • Tuotteita 10A:sta aina 700A:iin
  • Standardituotteiden jännitealue 400-1000V. Myös korkeammille jännitteille löytyy ratkaisuja.

Marechal löytyi tilanteiden ja tarpeiden kautta kun asiakkaat olivat kyselleet meiltä, että olisiko WIRECO:lla tarjota jotain toimivaa liitintä rankkoihin olosuhteisiin. Jälleen kerran haluamme tuoda ääneen sen esille, että asiakkaamme määrittelevät liiketoimintamme, tarpeet ja tuotteet, joita myymme. Ilman asiakkaita – ei ole WIRECOa.

Tutustukaa nettisivuillamme enemmän Marechalin tuotteisiin ja ollaan yhteydessä. http://www.wireco.fi/uusi/tuote-osasto/teollisuusliittimet/ (uusia tuotteita lisätään jatkuvasti) http://marechal.com/en/industrial-plugs-socket-outlets-and-boxes/